ÇANKIRI / ILGAZ - Ilgaz Cumhuriyet Ortaokulu

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI SAYIN MÜDÜRÜMÜZ NUTTALİP PİRİNÇ, ÖĞRETMEN KADROMUZ VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE KUTLADIK.

CUMHURİYET ÇOK YAŞA...

Ekm

Mehmet KARABACAK hocamız değerli ilk yardım bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimiz olası bir sağlık sorununda yaralıya ya da kendilerine nasıl müdahale edeceklerini öğrendiler. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Ilgaz Toplum Sağlığı desteği ile ilk yardım eğitimi tüm öğrencilerimize verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda deprem felaketine hazırlıklı olmak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

İstiklal Yolu Yürüyüşü Cumhuriyetimizin 100. yılında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve halkın katılımıyla çoşku içinde yapıldı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın BAHÇECİ okulumuzu ziyeret edip öğrencilerimiz, ideri kadro ve öğretmenlerimiz ile görüşmüştür. Yeni Eğitim-Öğretim yılının yol haritası hakknda fikir alışverişi yapılmıştır.

Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında gerçekleştirilen İlçe Voleybol Turnuvası'nda okulumuz 1. sırada yer alarak bizleri gururlandırmıştır. Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.